Gelderblom franchise

Gelderblom franchise


De Gelderblom franchise formule

De Gelderblom formule is een unieke franchise formule die sinds 1984 staat voor kwaliteit en onderscheid in de slagerijwereld.

Wij zijn uw partner in bedrijfsopvolging en ontwikkeling van jonge slager ondernemers. Gelderblom investeert in de toekomst! 

"Met alle kennis en vakmanschap die we kunnen delen, hebben we een prachtige tool om jonge mensen te motiveren voor ons vak."Erkend Lid Nederlandse Franchise Vereniging


Centrale inkoop

Door de centrale inkoop via firma de Waal zijn kwaliteit en markt conforme prijzen een sterk onderdeel van de formule. Dagelijkse correcte leveringen en het hoge servicegehalte vormen de basis van de continuïteit van de Gelderblom slagerijen.


​​​​​​Eigen worstmakerij

De centrale en ambachtelijk worstmakerij is een belangrijk fundament van de formule. Al sinds 1994 werken wij met de worstmakers familie Hans van Leeuwen. Zij verzorgen dagelijks een compleet, vers en ambachtelijk assortiment vleeswaren en worstsoorten.


Persoonlijke begeleiding

Een belangrijke pijler binnen onze organisatie. Persoonlijke aandacht en begeleiding is van enorm belang. Op financieel en vaktechnisch vlak, of bijvoorbeeld begeleiding bij vraagstukken als verbouwingen, problemen of andere uitdagingen.


Marketing en reclame

Vanuit ons bedrijfsbureau worden de reclames en marketing ook centraal georganiseerd.
Een wekelijks aanbod van reclames, individuele acties en gezamenlijke acties zoals kerstfolder en barbecue folder worden het hele jaar voor u verzorgd.


Ondernemer binnen de formule

De ondernemer moet zijn handen vrij hebben om zich,  binnen met de formule te onderscheiden en zich als slager en vakman optimaal in kunnen zetten voor zijn/haar klanten.

"Wij willen er zijn voor de slager, de slager moet er niet voor ons zijn."

Kom meer te weten 


Franchiseraad

Sinds 2016 hebben wij een franchiseraad, deze wordt gerund door Mevr. Marjolein Boshuizen. Onder haar professionele leiding functioneert deze raad. Samen met 5 gekozen ondernemers vormt dit, binnen de formule, een adviserend orgaan naar de franchisegever toe.

Organisatiestructuur


Maarten de Waal

Directeur De Waal
Franchisegever


Auke de Waal

Commercieel directeur De Waal
Franchisegever


Jos Gelderblom

Directeur Gelderblom franchise

Marjolein Boshuizen

Voorzitter Gelderblom Franchiseraad
​​​​​​​


Partners van onze formule

Bon Vivant In-site

Website en narrowcasting

Decorz Design

Decoratie

TFC Software

Softwareprogramma en kassakoppeling

Weidelco Handstede

Leverancier non-food slagerij artikelen

Winkel Management

Kees Poldervaart en Loek Wisman


Carrière - Vacature