Gelderblom franchise

Gelderblom franchise

De Gelderblom franchise formule

De Gelderblom formule is een franchise formule die sinds 1984 staat voor kwaliteit en onderscheid in de slagerijwereld. De formule is gebouwd op een aantal pijlers.
Waar staan wij voor?

Passie voor mensen

Gelderblom-slagers zijn slagers met passie voor mensen. U krijgt als gast de volledige aandacht en u voelt zich geen nummer, maar u wordt gewaardeerd en serieus genomen. ''Klant is koning'' is geen lege leus, maar wordt werkelijkheid bij Gelderblom-slagerijen.


Passie voor product

Gelderblom-slagers hebben passie voor het product. Wij weten waar onze producten vandaan komen, stellen hoge eisen aan het eindproduct en hebben de doelstelling om geen enkele klant ontevreden de deur uit te laten gaan. De liefde voor een goed stuk vlees en alles wat we daarvan maken is duidelijk merkbaar.


Passie voor het ambacht

Gelderblom-slagers hebben een geweldige gedrevenheid en betrokkenheid voor het ambacht dat zij bedrijven. Pure en eerlijke ambachtsmensen die hun leven op een positieve manier invulling hebben gegeven door het slagersambacht uit te oefenen. En u merkt dat in alles.


Passie voor ondernemen

Gelderblom-slagers zijn ondernemers zoals ondernemers bedoeld zijn. Hard werkend, iniatiefnemend voor nieuwe producten, het ontwikkelen van trends en het behouden van oersmaken, maar ook het bewaken van de versheid en het pure product. Zij hebben zich georganiseerd als groep om elkaar scherp te houden en van elkaar te leren, zodat u als gewaardeerde gast deelgenoot van onze passie kan worden.


Afbeelding

Afbeelding


Pijlers van de Gelderblom formule 

Centrale inkoop

Door de centrale inkoop via firma de Waal zijn kwaliteit en markt conforme prijzen een sterk onderdeel van de formule. Dagelijkse/correcte leveringen en het hoge servicegehalte vormen de basis van de continuïteit van de Gelderblom slagerijen.
Het Gelderblom assortiment bestaat uit:

 • Kip, Gevogelte en Wild
 • Rundvlees, o.a. Black Angus en Blonde Aquitaine
 • Kalfs- en Lamsvlees, o.a. Hollands Lamsvlees
 • Varkensvlees o.a. Patron en Hollands Waard varken
 • Groot assortiment Vleeswaren, Salades, Sauzen, Maaltijden
 • Eigen verpakkingslijn met grote bedrukte verpakkingen in de Gelderblom huisstijl
 • Doormiddel van aangewezen contractleveranciers wordt het overige assortiment aangevuld waarmee kwaliteit en inkoopvoordelen worden behaald.

Door de centrale inkoop zijn er dus financiële voordelen met betrekking tot marktconforme prijzen en verhogen ook de brutowinst marge. Door deze centrale inkoop is ook mede de kwaliteit en continuïteit gewaarborgd en wordt alles via 1 factuur berekend.


Eigen worstmakerij

De centrale en ambachtelijk worstmakerij is een belangrijk fundament van de formule. Al sinds 1994 werken wij met de worstmakers familie Hans van Leeuwen. Deze worstmakers verzorgen dagelijks een compleet, vers en ambachtelijk assortiment vleeswaren en worstsoorten. Zo kunnen de ondernemers zich met kwaliteit en ambacht onderscheiden, zonder hier zich fysiek en financieel voor hoeven in te spannen. Met regelmaat worden onze producten ingestuurd en beoordeeld bij de grotere slagersvakwedstrijden.

Ook is het mogelijk, gebruik te maken van het worstmakers bedrijf, om producten op eigen receptuur te laten maken door onze worstmakers.


"Onze strategie is dat we altijd de beste slagerij willen zijn, in welk centrum dan ook. We blijven de bovenkant van de markt bestormen en doen dat door origineel te zijn en met passie onze eigen koers te varen."

Persoonlijke begeleiding

Deze persoonlijke begeleiding is een belangrijke pijler binnen onze organisatie. Zowel in het dagelijkse contact met de ondernemers als in de begeleiding, vinden we persoonlijke aandacht en begeleiding van enorm belang. Op financieel vlak worden de ondernemers 2 x per jaar een dagdeel begeleid door Winkel Management.

De heren van Winkelmanagement Loek Wisman en Kees Poldervaart kunnen, door middel van hun jarenlange praktische en theoretische ervaringen, u optimaal ondersteunen op het gebied van uw cijfers/resultaat.

Ook werken wij samen met de stichting BBB, het boekhoudkantoor wat gespecialiseerd is in de slagerij branche.

De formule voorziet in vaktechnische hulp en de ondernemers kunnen begeleid worden bij vraagstukken als verbouwingen, problemen of andere uitdagingen.

Verder vindt er tweemaal per jaar een onaangekondigde product keuring plaats, door een extern bureau, als belangrijk onderdeel van de formule.

Marketing en reclame

Vanuit ons bedrijfsbureau worden de reclames en marketing ook centraal georganiseerd.
Een wekelijks aanbod van reclames, individuele acties en gezamenlijke acties zoals kerstfolder en barbecue folder worden het hele jaar voor u verzorgd.

Alle activiteiten worden ook in diverse bestanden aangeleverd, zodat het geschikt is voor uw persoonlijke sociale media.

Door middel van unieke acties en onderscheidende producten wordt u ontzorgd op het gebied van reclame en marketing.


Ondernemer binnen de formule

Uiteraard doen wij er alles aan om u als ondernemer te ontzorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op uw winkel en op de verkoop.

Maar wij zien wel graag de creativiteit vanuit de ondernemer binnen de formule. De ondernemer moet zijn handen vrij hebben om zich,  binnen met de formule te onderscheiden en zich als slager en vakman optimaal in kunnen zetten voor zijn/haar klanten.


Wat doet de formule voor de slager

 • Ontzorgen op het gebied van Marketing en Communicatie o.a. instore media, website en social media
 • Financiële begeleiding door Winkel Management
 • Jaarlijkse hygiënekeuring
 • Jaarlijkse productkeuring
 • Jaarlijkse winkelaudit
 • Persoonlijke begeleiding door o.a. formulemanager
 • Voorzienigheid in website
 • Voorzienigheid in Social Media content
 • 2 themadagen per jaar
 • Ontwerpen en ontwikkeling van 2 folders per jaar( BBQ en Kerstfolder)
 • Wekelijkse reclameposters en bezorging
 • 1 of meer bezoeken per jaar voorzitter franchiseraad


"Wij streven niet naar de meeste winkels, maar gaan voor de beste locaties en de meest gemotiveerde ondernemers"

AfbeeldingCarrière - Vacature 

​​​​​​​